"nonpetroleum" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

nonpetroleum

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adjectief:

Adjectief nonpetroleum (niet vergelijkbaar) (brandstof) Niet op basis van aardolie, geen petroleum bevatten. 2008 maart 12, Reuters, "Transactie kloof wordt een beetje; Slump Liften export ", New York Times: De aardolie deel van het tekort op de handelsbalans overschreden de nonpetroleum aandeel voor het eerst sinds oktober 1992, als gevolg van zowel de aanloop van de olieprijzen en de krimpende vraag naar het buitenland vervaardigde goederen, zoals televisies, kleding , apparatuur en meubilair.


Referentie:

nonpetroleum

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding nonpetroleum. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 23 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding nonpetroleum door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 165952 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden