"nonraven" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

nonraven

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

niet- + raaf


Naamwoord:

nonraven (meervoud nonravens) Dat wat niet een raaf. 1982, Paul Horwich, Waarschijnlijkheid en bewijzen (pagina 60) Ook zijn er verschillende manieren van het verzamelen van de gegevens dat er iets is een niet-zwarte nonraven. 2001, Peter Achinstein, Het boek van bewijs Laten we terugkeren naar de hypothese dat de paradox gegenereerd: Alle niet-zwarte dingen zijn nonravens. 2007, Marc Lange, Filosofie van wetenschap: een bloemlezing Hempel merkt op dat als we weten dat we binnen bent, en zodat het object in kwestie is een nonraven, dan hebben we geen behoefte om te controleren of het niet-zwarte (dat wil zeggen, om ornithologie doen binnenshuis) om voor ons verslag van dat object om logisch meebrengen ontwikkeling H's.


Referentie:

nonraven

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding nonraven. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 8 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding nonraven door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 166449 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden