"nonretaliatory" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

nonretaliatory

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

niet- + vergeldingsmaatregelen


Adjectief:

Adjectief nonretaliatory (niet vergelijkbaar) Niet vergeldingsmaatregelen. 2008 3 juni Steven Greenhouse, "Tavern on the Green to Pay 2,2 miljoen dollar aan Intimidatie Claim Settle", New York Times: Tavern on the Green is altijd zo geweest en zal blijven inzetten voor een veilige, niet-discriminerende, nonretaliatory werkomgeving voor haar medewerkers, heeft de overgrote meerderheid van hen met het restaurant al meer dan een decennium. "


Referentie:

nonretaliatory

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding nonretaliatory. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 28 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding nonretaliatory door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 166700 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden