"objectress" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

objectress

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

object + -ress


Naamwoord:

objectress (meervoud objectresses) (in figuurlijke gebruik, zeer zeldzaam) Een bezwaar vrouwelijke; vergelijken objectrix. ante 1956, Robert Walser geciteerd in: George C. Avery, om onderzoek en Testament: Een studie van de romans en novellen Proza van Robert Walser (1968, Universiteit van Pennsylvania Press), pagina 11 mijn hand ontwikkeld tot een soort gewetensvolle objectress. Om haar te kalmeren, ik graag eiste minder uitgebreid attesten van haar vaardigheid, en, lo en zie, door het tonen van een dergelijke zorgzaamheid, ik geleidelijk won haar rug.


Referentie:

objectress

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding objectress. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 21 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding objectress door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 170019 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden