"aan de ene kant" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

aan de ene kant

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Bijwoord:

Bijwoord aan de ene kant (niet vergelijkbaar) (volgorde, idiomatische) vanuit één gezichtspunt Aan de ene kant, het was nogal een koopje, maar, aan de andere kant, hebben we echt een nodig? 2012 7 november Matt Bai, "Het winnen van een tweede termijn, Obama Zal Confronteer Familiar Tegenwind", New York Times: eerste zwarte president van het land, en de eerste president naar volwassenheid te bereiken na de oorlog in Vietnam en Watergate, de heer Obama leek een digitale-tijdperk leider die eindelijk kon verjagen de patstelling tussen degenen die aan de regering van de Great Society klampte zich vast aan de ene kant, en degenen die het hele idee van de overheid versmaad, aan de andere kant.


Term:

aan de andere kant


Referentie:

on the one hand

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding aan de ene kant. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 182 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding aan de ene kant door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 172228 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden