"aan de andere kant" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

aan de andere kant

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

maar echter OTOH, nog steeds, dan weer, maar toch, er naar te kijken de andere kant op, omgekeerd, omgekeerd.


Bijwoord:

Bijwoord aan de andere kant (niet vergelijkbaar) (volgorde, idiomatische) vanuit een ander gezichtspunt Nou ja, het was nogal een koopje; aan de andere kant, hebben we echt een nodig? 1873, James Clerk Maxwell, een verhandeling over Elektriciteit en magnetisme: Zijn de externe betrekkingen, aan de ene kant naar de dynamiek, en aan de andere kant aan warmte, licht, chemische werking, en de grondwet van de lichamen, lijken het bijzondere belang van elektrische geven wetenschap als hulpmiddel bij de interpretatie van de natuur. 1921, HL Mencken, The American Language: Zo is de studie van de taal die hij geacht wordt te gebruiken, om de gemiddelde Amerikaan, neemt op een soort van tweetalige karakter. Aan de ene kant is hij gruwelijk gegrond in een grammatica en syntaxis die altijd grotendeels kunstmatig zijn geweest, zelfs in het land waar zij geacht worden te overheersen, en aan de andere kant heeft hij op te halen de essentie van zijn werkelijke toespraak als beste hij kan.


Term:

aan de ene kant


Referentie:

on the other hand

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding aan de andere kant. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 233 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding aan de andere kant door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 172229 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden