"een baksteen kort van een volledige lading" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

een baksteen kort van een volledige lading

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adjectief:

Adjectief een baksteen kort van een volledige lading (idiomatische) Niet mentaal geluid; krankzinnig. Ik voel me prima vandaag, maar die meneer in gesprek met de kamerplant kan er een steen minder dan een volle belasting. (Idiomatische) Stupid. Je hebt een baksteen kort van een volledige lading te zijn om te denken dat '7' is een letter in het alfabet.


Referentie:

one brick short of a full load

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding een baksteen kort van een volledige lading. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 201 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding een baksteen kort van een volledige lading door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 172370 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden