"opening speech" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

opening speech

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

opening opening argument statement


Naamwoord:

openingstoespraak (meervoud opening toespraken) (wet) In tegenspraak rechtsstelsels, een verklaring van een van beide partijen aan het begin van een proef of vergelijkbare factfinding procedure, waarvan die partij legt hun zaak, over het algemeen met inbegrip van de punten van het feit dat zij voornemens om aan te tonen en tot op zekere hoogte met vermelding van de retorische argumenten voor waarom ze moeten prevaleren.


Referentie:

opening speech

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding opening speech. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 32 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding opening speech door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 172885 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden