"uit" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

uit

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

De onderstaande termen moeten worden gecontroleerd en de definities (zintuigen) van het trefwoord bovenstaande toegewezen. Elke term zou moeten verschijnen in de zin waarvoor het niet geschikt is. Gebruik het sjabloon {{zin | "gloss"}}, het vervangen van een korte versie van de definitie van "gloss". exterior tot (2) buiten (2, 3) buiten (2, 3) zonder (Scotland) (3) (expressie brengen van een fractie of een verhouding): uit van,


Voorzetsel:

uit van binnen naar buiten; hebben voortgekomen uit. Het publiek kwam uit het theater. De kat is uit de zak Geen onderdeel van. Dit is uit mijn gebied van expertise. Met de motivatie van. Ik geld geven aan goede doelen uit medelijden. Ze stelde de vraag uit louter nieuwsgierigheid. Zonder; niet meer in het bezit van; niet met meer; ontdaan van. Sorry, we zijn uit brood. 1874, Thomas Hardy, ver van de drukte, 2005 Barnes & Noble Classics publicatie van 1912 Wessex editie, P276: Eenmaal uit de boerderij van de aanpak van de armoede zou zeker. Niet in een gebruikelijke of gewenste toestand. Ze zullen binnenkort uit business. Deze trein zal gaan buiten dienst bij het volgende station. Het uiten van een fractie of een verhouding. Slechts drie op de duizend zijn geboren met deze zeldzame ziekte Uit de hele klas, maar Cynthia voltooide het werk.


Referentie:

out of

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding uit. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 143 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding uit door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 175022 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden