"uit de hand" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

uit de hand

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adjectief:

Bijvoeglijk naamwoord uit de hand (vergelijkende meer uit de hand, overtreffende trap meeste uit de hand) Niet onder controle. Schone dingen als je gaat, zodat de rotzooi niet uit de hand loopt.


Bijwoord:

Bijwoord uit de hand (vergelijkende meer uit de hand, overtreffende trap meeste uit de hand) (nu zeldzaam) onmiddellijk. 1590, Edmund Spenser, Faerie Queene, I.xii: Hij kwaad tot Wyde open zijn koperen poort, / Welke lange tijd bene dicht, en uit hond / Proclaymed ioy en vrede door al zijn toestand. Zonder (verdere) gedachte of overweging. Hij verwierp het idee uit de hand.


Referentie:

out of hand

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding uit de hand. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 133 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding uit de hand door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 175036 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden