"uit aanraking" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

uit aanraking

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adjectief:

Bijvoeglijk naamwoord uit aanraking (comparative uit aanraking, overtreffende trap meeste uit aanraking) (idiomatische) Niet langer onderhouden van contact of communicatie. Ik had het contact met mijn oude vriend voor een lange tijd, toen ze belde. (Idiomatische) niet meer vertrouwd met iets, vooral feiten, werkelijkheid, wereld; niet op de hoogte of realistisch Wist zijn antwoord staking u als het contact met de werkelijkheid?


Referentie:

out of touch

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding uit aanraking. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 102 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding uit aanraking door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 175071 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden