"pan en scan" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

pan en scan

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

pan and scan (meervoud pan en scans) (ontelbaar, film) Werkwijze en praktijken aanpassing breedbeeld filmbeelden, met name 2.35: 1 en 2.39: 1 aspectverhouding, zodat ze kunnen worden weergegeven in de verhoudingen van 1,33: 1 of 1.78: 1 beeldverhouding televisiescherm, door bijsnijden uit zijden van originele afbeelding de breedbeeld, in tegenstelling tot letterboxing. Alicia haatte de persoon die pan had uitgevonden en scannen, aangezien de verhoogde panning effect verergerd haar misselijkheid bij het bekijken van actiefilms. (Film) Een filmopname gebruik van deze technologie. In de korting bin bij de deur zat een stapel pan en scans, vooral komedies, dat niemand zou aanraken.


Werkwoord:

pan en scan (derde persoon enkelvoud tegenwoordige pannen en scans, onvoltooid deelwoord panning en scannen, onvoltooid verleden deelwoord gepand en gescand) (film) Om breedbeeld film beelden aan te passen, zodat ze kunnen worden getoond met standaard televisie beeldverhoudingen door bijsnijden het oorspronkelijke beeld, dat wil zeggen met behulp van pan en scan methoden. (Film) wilt bijsnijden uit (een personage of voorwerp) bij het uitvoeren van de pan en scan proces, wat resulteert in het verwijderen van een personage of object. Op de fullscreen versie van Star Wars Episode II, alleen Anakin en Obi-Wan verschijnen in de scene, omdat Padmé werd gefilterd en gescand uit.


Adjectief:

Adjectief pan en scan (niet vergelijkbaar) (film) geformateerd te passen binnen proporties van een 1.33: 1 of 1.78: 1 beeldverhouding televisiescherm, met zijden van originele afbeelding de breedbeeld (vooral 2.35: 1 aspect ratio) weggevallen. Paul disdained pan en scan DVD releases, altijd houden voor de breedbeeld speciale edities.


Referentie:

pan and scan

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding pan en scan. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 207 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding pan en scan door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 178573 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden