"paraglider" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

paraglider

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

(Iemand die paraglides): paraglider piloot, piloot


Naamwoord:

Iemand die paraglides. Een lichtgewicht, free-flying, mond-gelanceerd zweefvliegtuig zonder stijve primaire structuur, waarin de piloot zit in een harnas onder een holle weefsel vleugel waarvan de vorm wordt gevormd door zijn schorsing lijnen opgeschort, de druk van de lucht die openingen aan de voorkant van de vleugel en de aërodynamische krachten van de lucht stroomt over de buitenwereld. De complete uitrusting gebruikt voor paragliding, bestaande uit een paraglider vleugel en een harnas. De vleugel wordt gebruikt voor paragliding, die kan worden gescheiden van het harnas.


Referentie:

paraglider

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding paraglider. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 62 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding paraglider door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 179433 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden