"parison" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

parison

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Uit het Frans paraison, uit parer 'pare'.


Naamwoord:

vergelijking (meervoud parisons) (glasblazen) Een bolvormige massa van glas, gerold direct na uit de oven worden genomen. 2006, Thomas Pynchon, tegen de (Wijnoogst 2007), pagina 278: De wijnglazen waren van een aangepaste dozijn, die elk begonnen als een gloeiende voorvorm aan het einde van bepaalde blaaspijp dan in Murano maar dagen voor.


Anagrammen:

pansori


Referentie:

parison

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding parison. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 78 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding parison door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 180079 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden