"peleton" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

peleton

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van het Franse peloton ("balletje"); vergelijken peloton.


Naamwoord:

peleton (meervoud peletons) (verouderd, zeldzaam) Een kleine pellet of een bal. 1716, Miles Davies, "medailles en Geschriften en Schrijvers daarop.", In Athenae Britannicæ: of, Een kritische geschiedenis van de Oxford en Cambrige schrijvers en geschriften, pagina 93: die nog continu'd hem Pelter met Hopen en Wolken van die historische Balls of Bibliothecaris Bullets, of Pelotes of Peletons; Voorkomende spelfouten in peloton. 2009 January 18, Christopher Clarey, "Armstrong keert u terug naar Rijden met een doel": Het is een eerbetoon aan het verleden van wielrennen en staat vol met antieke apparatuur, vervaagde foto's en video's van sprints en peletons verleden.


Referentie:

peleton

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding peleton. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 101 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding peleton door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 182139 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden