"personen" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

personen

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

personen pl meervoudsvorm van persoon; gebruikt individueel verwijzen naar hen, in plaats van als een groep. Contrast mensen. 2007 mei 14: Het Bureau of Labor Statistics van het Amerikaanse ministerie van Arbeid, Current Population Survey Veelgestelde vragen - Vraag 5: "Wie wordt geteld als werkloos" Personen worden als werkloos beschouwd wanneer zij geen baan hebben, hebben actief gezocht voor het werk in de voorafgaande 4 weken, en zijn momenteel beschikbaar voor werk. 2013 mei-juni, Charles T. Ambrose, "Ziekte van Alzheimer", American Scientist, volume 101, nummer 3, pagina 200: Vergelijkbare studies van ratten hebben vier verschillende intracraniële resorbeerbaar, langzame vertraagde afgifte systemen-dienst. Zulk een slow-release-apparaat met angiogene factoren kunnen op de pia mater die de hersenschors worden geplaatst en getest bij personen met dementie in lange termijn studies. Welke personen zijn verantwoordelijk voor deze puinhoop?


Anagrammen:

druk op, spreons


Referentie:

persons

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding personen. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke personen vindt u hieronder:

1.per
2.PER
3.per accidens
4.per Anum
5.per cent
6.per container
7.per contra
8.per curiam
9.per dag
10.per definitie
11.per dier
12.per hoofd
13.per impossibile
14.per jaar
15.per meer
16.per Nasum
17.per nocte
18.per ongeluk
19.per ongeluk expres
20.per se
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 18 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding personen door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 184078 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden