"perspirate" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

perspirate

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Werkwoord:

zweten (derde persoon enkelvoud tegenwoordige perspirates, onvoltooid deelwoord perspirating, onvoltooid verleden deelwoord perspirated) (dd) te transpireren, te zweten. 1883, William Makepeace Thackeray, Het complete gedichten van WM Thackeray, De zon barst uit in woedend bles, / ik het zweten van het hoofd tot de hiel; / Ik wil graag een one-horse chaise huren - / Hoe kan ik, zonder contant geld bij Lille? 1886, Edgar Wilson "Bill" Nye, Opmerkingen, "Dus we stonden Brown up Agin een boom en goot hete as over zijn rug totdat hij begonnen aan zijn cloze past vrij snel, en dan legde we hem in de tent en bedekt hem met alles wat we hadden in onze nederige inbegrepen. Alles werkte goed, totdat hij begon te zweten, en toen was er muziek, en je het niet vergeten. Dat soort doorweekt de as, zie je niet, en maakte een loog dat zou de peelin 'uit een telegraaf pole te pakken.


Adjectief:

Adjectief zweten (comparative zweten superlative zweten) (zeldzame) Zwetend, vochtig van het zweet. 1967, Transatlantic Review, Issues 26-29, bondig en zweten, Murphy's vrouw neemt een uithaal op het pistool, maar Michael beweegt buiten haar bereik, en het houden van het getraind op de achterkant van de schedel van zijn vader, herhaalt hij zijn vraag: Waarom don 't kom je terug papa?


Referentie:

perspirate

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding perspirate. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke perspirate vindt u hieronder:

1.per
2.PER
3.per accidens
4.per Anum
5.per cent
6.per container
7.per contra
8.per curiam
9.per dag
10.per definitie
11.per dier
12.per hoofd
13.per impossibile
14.per jaar
15.per meer
16.per Nasum
17.per nocte
18.per ongeluk
19.per ongeluk expres
20.per se
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 27 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding perspirate door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 184101 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden