"pijp tong" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

pijp tong

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

pijp tong (meervoud pijp tang) Een tool die schaar actie gebruikt om druk uit te oefenen op een pijp of een ander cilindrisch voorwerp om op te heffen of te behandelen object. Gewoonlijk gebruikt met een kraan of andere elektrische apparatuur. Een handgereedschap bestaat uit een hefboom die eindigt in een getande oppervlak en een aangesloten keten of band. Bij gebruik wordt de buis geperst tussen de ketting en de tanden, waardoor de pijp aangrijpend. Deze versie wordt meer gebruikt voor het draadsnijden leidingdelen samen.


Referentie:

pipe tong

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding pijp tong. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 34 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding pijp tong door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 188112 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden