"plaatsbaar" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

plaatsbaar

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van plaats + -able.


Naamwoord:

plaatsbare (meervoud placeables) (business) Een werkzoekende die door een uitzendbureau wordt beschouwd als geschikt voor plaatsing, maar niet werkgelegenheid, met een cliënt bedrijf. 1974, Studs Terkel, Werken, ISBN 0394478843, pagina 423: Ik werkte voor een uitzendbureau, stages doen. Ze verdeelden de meisjes in placeables en unplaceables. (Vertaling studies) In computerondersteunde vertaling, een element zoals een teken of cijfer dat in beide bron- en doelsegmenten en derhalve rechtstreeks van de ene naar de andere geplaatst. (Taalkunde) Iets wat conventioneel is gekoppeld aan een specifieke plek; bijvoorbeeld, jaloezieën gaan op ramen, tapijten te gaan op de verdiepingen.


Adjectief:

Adjectief plaatsbare (comparative plaatsbaar superlative plaatsbaar) Vatbaar voor geplaatst.


Referentie:

placeable

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding plaatsbaar. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 134 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding plaatsbaar door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 188645 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden