"plaatmaker" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

plaatmaker

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

plaat + maker


Naamwoord:

plaatmaker (meervoud platemakers) Iemand die platen (drukvlakken) produceert. 2007 20 februari Steven Heller, "Joseph Laag, 95, Illustrator van Children's Books, Dies", New York Times: Werken als de enige schrijver, redacteur, illustrator, plaatmaker, letterzetter, corrector en Pressman, publiceerde hij een beperkte oplage van korte verhalen en poëzie, geïllustreerd met zijn eigen hout en linoleum snijdt.


Referentie:

platemaker

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding plaatmaker. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 134 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding plaatmaker door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 189166 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden