"ploddingly" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

ploddingly

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

ploeterende + -ly


Bijwoord:

Bijwoord ploddingly (comparative ploddingly superlative ploddingly) In een saaie, voorspelbare manier. 2012 april 23, Angelique Chrisafis, "François Hollande op de top, maar uiterst rechts scoort recordresultaat in het Frans verkiezing", de Guardian: Zijn houding als zijnde tegen de financiële wereld en zijn voorstel van een 75% belasting op de inkomens van meer dan € 1 miljoen (£ 817.000) werd goedgekeurd door een meerderheid in de peilingen. Hij was ervan overtuigd dat zijn meer gemeten, indien ploddingly ernstige, stijl zou uit winnen met een electoraat moe van Sarkozy's bling en hectische beleidsinitiatieven. 2007 17 augustus Janet Maslin, "Can not Tell a Book (Kapow!) Door zijn dekking", New York Times: "The Intruders", die lijkt zo'n ploddingly letterlijke-minded titel voor een boek dat begint met een thuis invasie, blijkt een sci-fi gruwelijke stam, een die raadselachtige vragen over de personages 'ware identiteit en motieven garandeert signaleren.


Referentie:

ploddingly

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding ploddingly. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 151 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding ploddingly door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 189794 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden