"voorlopig bevelen" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

voorlopig bevelen

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Werkwoord:

voorlopig sporen aan (derde persoon enkelvoud tegenwoordige voorlopig gebiedt, onvoltooid deelwoord voorlopig opleggen, onvoltooid verleden deelwoord voorlopig bevolen) (wet) Om een ​​voorlopige voorziening aan te leggen; te beperken door een gerechtelijk bevel van het verrichten van een bepaalde activiteit na een hoorzitting en voordat een definitieve beslechting van een geschil.


Referentie:

preliminarily enjoin

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding voorlopig bevelen. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 41 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding voorlopig bevelen door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 195184 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden