"pro" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

pro

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

pro


Engels Uitspraak:

pro


Voorzetsel:


Etymologie

(Latijn); verwant aan voordat Prae, (Grieks) voor. Zie voor , voorzetsel, en geven Prior, bijvoeglijk naamwoord; Latijn; (Latijn) Zie Prorate . In verhouding; proportie. - Pro re nata; Latijn


Definitie

Een Latijnse voorzetsel betekenende voor, voordat, voort. Pro Confesso

(Wet), genomen als beleden. De actie van een rechtbank van het eigen vermogen op dat gedeelte van de memorie in een bepaalde zaak die de memorie aan de andere kant niet ontkent. - Pro rata. [(Latijn) Zie Prorate .] In verhouding; proportie. - Pro re nata (Law), voor de bestaande gelegenheid; als aangelegenheden zijn.Bijwoord:


Definitie

Want op of ten behoeve van de positieve zijde; - In tegenstelling tot Ant: con. Pro en contra, voor en tegen, op de positieve en de negatieve kant; als ze gedebatteerd over de vraag voor en tegen; - Vroeger ook als werkwoord. - Voors en tegens, de argumenten of redenen aan beide zijden.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding pro. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 232 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding pro door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 7 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 196705 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden