"pro-" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

pro-

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

pro-


Engels Uitspraak:

pro-


Voorvoegsel:


Etymologie

(Latijn) pro, of (Grieks) Pro.


Definitie

Een prefix betekent voor, voor, vooruit, voor, ten behoeve van, in plaats van volgens; als, stel voor, om vóór te plaatsen; overgaan, om te gaan voor of vooruit; project, om vooruit te werpen; proloog, deel gesproken vóór (het belangrijkste stuk); stuwen, prognathous; bieden, om uit te kijken; voornaamwoord, een woord in plaats van een zelfstandig naamwoord; proconsul, een persoon die in plaats van een consul; deel, opstelling volgens onderdelen.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding pro-. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 140 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding pro- door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 5 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 196706 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden