"ter aarde werpen" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

ter aarde werpen

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

prostrate


Engels Uitspraak:

pros•trate


Bijvoeglijk Naamwoord:


Etymologie

(Latijn) prostratus, voltooid deelwoord van prosternere te knielen; pro vóór, vooruit + sternere om te spreiden, beneden gooien. Zie Stratum .


Definitie

1. Liggen uitvoerig of met het lichaam verlengd de grond of ander oppervlak; uitgestrekt; zo, om te slapen prostaat Elyot. Kruiperige en knielen op yon poel van vuur. Milton.

2. Liggen aan de genade, als een smekeling. Dryden.

3. Liggend in een nederige, nederige, of smekeling houding. Uitgestrekt op de grond vallen Vóór hem eerbiedig, en er bekennen Nederig onze fouten. Milton.

4. (botanische) achterstand op de grond; vooroverliggend.Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord onderwierpen; onvoltooid deelwoord & verbaal substantief neerbuigen.


Definitie

1. Om fiat te leggen; naar beneden te gooien; naar niveau; Fell; als, om het lichaam te buigen; aan bomen of planten buigen. Evelyn.

2. omver te werpen; te slopen; te vernietigen; te ontnemen efficiëntie; te gronde; als, naar een dorp buigen; om een ​​regering te buigen; om de wet of de rechter buigen.

3. Om naar beneden gooien, of laten vallen in nederigheid en aanbidding; te veroorzaken om te buigen in nederige eerbied; reflexively gebruikt; zo, wierp hij zichzelf. Milman.

4. Om te zorgen dat volledig zinken; te beroven van kracht; verminderen; als een persoon onderwierpen door koorts.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding ter aarde werpen. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 203 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding ter aarde werpen door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 8 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 198086 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden