"pseudoreplication" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

pseudoreplication

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

pseudo- + replicatie


Naamwoord:

pseudoreplication (uncountable) (statistiek, vooral, biologie, ecologie) De overdrijving van de statistische significantie van een reeks metingen als gevolg van het behandelen van de gegevens onafhankelijke waarnemingen wanneer zij in feite afhankelijk. 2005, Michael J. Crawley, Statistieken: een inleiding met R, pagina 13: Er zijn twee soorten pseudoreplication: / temporale pseudoreplication, waarbij herhaalde metingen van hetzelfde individu, en / ruimtelijke pseudoreplicaiton, waarbij meerdere metingen uit dezelfde omgeving .


Referentie:

pseudoreplication

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding pseudoreplication. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 521 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding pseudoreplication door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 199064 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden