"toegang van het publiek" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

toegang van het publiek

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

toegang van het publiek (ontelbaar) Een verkorte vorm van de toegang van het publiek tv-media productie-technologie en distributie methoden termijn mogelijk aan de communautaire producenten en kijkers gemaakt, waardoor ze deel te nemen aan de lokale, nationale en wereldwijde elektronische gemeenschappelijke ruimtes die omvatten, maar zijn niet beperkt tot televisie, radio en internet.


Referentie:

public access

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding toegang van het publiek. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 174 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding toegang van het publiek door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 199597 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden