"ter dood brengen" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

ter dood brengen

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

uitvoeren


Werkwoord:

ter dood gebracht (derde persoon enkelvoud tegenwoordige maakt aan de dood, onvoltooid deelwoord mortificatie, onvoltooid verleden deelwoord ter dood te brengen) Om te doden als straf voor het kapitaal misdaden; uitvoeren. 2012 21 augustus Pilkington, Ed, "Doodstraf op proef:? Moet Reggie Clemons leven of sterven", The Guardian: Een van Clemons drie medeverdachten reeds werd uitgevoerd, en Clemons zelf kwam binnen 12 dagen ter dood wordt gebracht in 2009.


Referentie:

put to death

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding ter dood brengen. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 163 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding ter dood brengen door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 200769 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden