"Qasida" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Qasida

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Uit het Arabisch قصيدة (Qasida).


Naamwoord:

Qasida (meervoud Qasidas) Een Arabische of Perzische elegische monorhyme gedicht, meestal met een drieledige structuur. 1958, Lawrence Durrell, Balthazar: Hij was blij om wat muziek te horen en luisterde met emotie om de wilde Qasidas dat de oude man zong - liederen van de Arabische canon vol van het wild hart-ziekte van de woestijn. 2000: María Rosa Menocal, Raymond P. Scheindlin, de literatuur van Al-Andalus Het Qasida is een formele multithematische ode gericht aan een lid van de elite in lof.


Referentie:

qasida

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Qasida. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke Qasida vindt u hieronder:

1.Qashqai
2.Qasida
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 157 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Qasida door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 201417 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden