"qazf" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

qazf

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

qazf (ontelbaar) (islam) Valse beschuldiging van overspel (zina). 1984, Keith Hodkinson, Muslim Family Law: Een bronnenboek Het kan oplopen tot qazf om zina toerekenen aan een overleden persoon ... 1985, Internationaal Centrum voor Etnische Studies, Etnische Studies Report heeft evenmin een gehoord van iemand afgeranseld voor qazf op grond van deze verordening . 1992, Asia Kijk Comité, Double Jeopardy: Politie misbruik van vrouwen in Pakistan De maximale straf voor Qazf is 80 zweepslagen en moet bewezen worden door de getuigenis van twee vrome moslim mannelijke getuigen, behalve wanneer de verdachte niet-moslim.


Referentie:

qazf

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding qazf. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke qazf vindt u hieronder:

1.qazf
2.Qazvin
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 133 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding qazf door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 201425 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden