"ratelessly" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

ratelessly

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Bijwoord:

Bijwoord ratelessly (niet vergelijkbaar) (wiskunde) In een rateless manier; op een manier die een rateless code werken. 2004, Proceedings van de Universiteit van Illinois, volume 42, deel 1, pagina 21: De regeling is gedecentraliseerd, waarvoor geen coördinatie, en kan ratelessly worden bediend. dat is, het kan voor onbepaalde tijd worden lopen tot succesvolle ontvangst (in welk stadium dat feit wordt aan alle knooppunten, 2006, Desmond S. Lun, et al., Netwerk Codering in draadloze netwerken, in Frank HP Fitzek, Marcos D. Katz ( editors), Samenwerking in draadloze netwerken: principes en toepassingen, decoderen kan worden gedaan door Gauss eliminatie, en kan de regeling ratelessly worden bediend, dat wil zeggen het voor onbepaalde tijd kan worden uitgevoerd tot een succesvolle ontvangst (in welk stadium dat feit wordt gesignaleerd aan andere knooppunten). 2008 november, "Haalbaar Tarieven en eerlijkheid in Rateless Coded Relaying's", in de IEEE Transactions on Wireless Communications, volume 7, nummer 11 (ISSN: 1536-1276), pagina's 4439-4444: De afleiding is gebaseerd op de feiten die bij de bron ratelessly uitzendingen, de capaciteit Cs en C1 in de S-D en S-R verbindingen respectievelijk worden benaderd tegelijkertijd, en dat wanneer het relais ratelessly verzendt naar de bestemming, wordt de capaciteit C2 gerealiseerd.


Anagrammen:

Met droge ogen


Referentie:

ratelessly

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding ratelessly. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke ratelessly vindt u hieronder:

1.rat
2.rat door
3.rat kangoeroe
4.rat on
5.rat out
6.rat race
7.rat run
8.rat runner
9.rat-staart
10.rat-tailed
11.rata
12.ratability
13.ratachtig
14.ratachtige
15.ratafia
16.ratamacue
17.Ratan
18.ratanhia
19.ratany
20.Rataplan
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 14 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding ratelessly door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 204671 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden