"toegang op afstand" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

toegang op afstand

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

toegang op afstand (ontelbaar) (telecommunicatie) Een communicatie met een gegevensverwerking faciliteit vanaf een externe locatie of faciliteit via een dataverbinding. (Telecommunicatie) Een PABX dienst functie die de gebruiker op een externe locatie maakt het mogelijk om de toegang via de telefoon PABX-functies, zoals toegang tot Wide Area Telephone Service (WATS) lijnen.


Referentie:

remote access

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding toegang op afstand. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 148 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding toegang op afstand door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 208192 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden