"reveal" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

reveal

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

reveal


Engels Uitspraak:

re•veal


Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord Revealed; onvoltooid deelwoord & verbaal substantief Onthullende .; (Frans) reveler, (Latijn) revelare, revelatum, te onthullen, openbaren; voorvoegsel her her + velare te versluieren; van velum een ​​sluier. Zie Veil .


Definitie

1. Om bekend te maken (wat is verborgen of geheim gehouden); te onthullen; bekend te maken; laten zien. Licht was de wond, de prins onbekend, ze misschien niet, wil niet, nog te onthullen haar eigen. Waller.

2. In het bijzonder, om te communiceren (dat wat niet bekend kon of zonder goddelijke of bovennatuurlijke instructie of agentschap ontdekt).Naamwoord:


Definitie

1. Een onthullend; een openbaring. (Verouderde)

2. (Architecture) De zijde van een opening voor een venster, deur of dergelijke, tussen het kozijn en raamkozijn en het buitenoppervlak van de wand; of, wanneer de opening is gevuld met een deur, enz de gehele dikte van de wand; de deurstijl. [Geschreven ook genieten.]Synoniemen:

communiceren


See Communicate. To reveal is literally to lift the veil and thus make known what was previously concealed; to divulge is to scatter abroad among the people or make publicly known. A mystery or hidden doctrine may be revealed; something long confined to the knowledge of a few is at length divulged. "Time which reveals all things is itself not to be discovered." Locke. "A tragic history of facts divulged." Wordsworth.


openbaren


onthullen


onthullen


ontbloten


open


ontdekken


geven


tonen


onthullen


onthullen


Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding reveal. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke reveal vindt u hieronder:

1.rev
2.rev up
3.revalescence
4.revalescent
5.revalidatie
6.Revalorisatie
7.revalorize
8.revalorizing
9.revaluation
10.revamp
11.revamper
12.revamping
13.revanche
14.revanchisme
15.revanchistische
16.revarnish
17.revascularisatie
18.revdite
19.reve
20.reveal
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 224 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding reveal door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 20 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 210254 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden