"ruw rond de randen" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

ruw rond de randen

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adjectief:

Adjectief ruwe kantjes (vergelijkende ruwer rond de randen, overtreffende trap ruwste rond de randen) (idiomatische) In de behoefte van verfijning; onbedorven. Terwijl ruw rond de randen, de kerk is echt een heerlijke plek om te zijn. De noordkant van de stad is een minder dure, ruwer rond de randen keuze voor een jong gezin. Zijn schrijven is aantrekkelijk, maar een beetje ruw rond de randen.


Referentie:

rough around the edges

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding ruw rond de randen. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 151 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding ruw rond de randen door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 213219 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden