"rugby voetbalspel" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

rugby voetbalspel

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

rugger (telbare en ontelbare, meervoud ruggers) (ontelbaar) rugby een persoon die speelt rugby 1974 augustus, Paul Burka, "De Sport van Rough Gentlemen", Texas Monthly, volume 2, nummer 8, pagina 42: Tot op de dag ruggers kleineren voetbal , en ze zullen iedereen die de geringste interesse in hun spel dat rugby is "een schurk's spel gespeeld door heren," terwijl voetbal is uitdrukt vertellen "een gentleman's spel gespeeld door schurken." 1977 april, Robert McKay, "Mijn Hart in Highlands, A Chasing The Ruggers", Cincinnati Magazine, volume 10, nummer 7, pagina 80: Wanneer je zestig ruggers en hun vrienden en geliefden in een bar, je moet echt iets gaan. 1996 16 december Shannon Black, "Rugby: Aliens 3, Locals 0", New York Magazine, volume 29, nummer 49, pagina 22: Een aantal van 's werelds meest getalenteerde ruggers naar New York was gekomen voor het weekend om te spelen voor de lol. "Wat is voetbal - gewoon een amerikanisering van rugby," riep een ventilator op de 38ste Jaarlijkse New York Sevens Tournament. ... Brian Corcoran, die in 1990 uitkwam voor Team USA gratis, onderscheiden ruggers van "de verwende, arrogante professionals je mee bezig bent in andere sporten." 2011 juni 8, "Club sporten: Touring Britse leger ruggers verwelkomd", Santa Monica Daily Press: Na de wedstrijd, de teams verdaagd naar de Dolfijnen 'gebruikelijke na-wedstrijd plaats, O'Brien's Irish Pub op Main Street, waar ze genoten van een spirited sociale samen: liederen werden gezongen, speeches en presentaties werden gemaakt, en wederzijdse bewondering werd geuit, met name in de richting van de soldaat-ruggers van de 7e voor hun opoffering en toewijding.


Referentie:

rugger

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding rugby voetbalspel. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke rugby voetbalspel vindt u hieronder:

1.rug
2.rug recht
3.ruga
4.Rugal
5.Rugate
6.Rugburn
7.rugby
8.rugby football
9.rugby laarzen
10.rugby league
11.rugby sevens
12.rugby te pakken
13.rugby union
14.rugby voetbalspel
15.rugbybal
16.rugbyspeler
17.rugelach
18.Ruger
19.rugged
20.ruggedization
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 82 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding rugby voetbalspel door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 213824 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden