"ruth" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

ruth

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

ruth


Engels Uitspraak:

ruth


Naamwoord:


Etymologie

Van Rue, werkwoord: conferentiedeelnemers (IJslandse) hryggedh, hrygedh.


Definitie

1. Verdriet voor de ellende van een ander; jammer; tederheid. [Poëtische] "Ze weent over ruth." Chaucer. "Hebben ruth van de armen." Piers Plowman. Aan te wakkeren zachte ruth, zowel voor haar edel bloed, en voor haar tedere jeugd. Spenser.

2. Dat wat medelijden of medeleven veroorzaakt; ellende; nood; een zielig. (Verouderde) Het was moeilijk geweest dit ruth voor om te zien. Chaucer. Met ellendige ellende en treurige ruth. Spenser.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding ruth. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 35 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding ruth door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 5 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 214319 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden