"recepis" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

recepis

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

scrip


Engels Uitspraak:

scrip


Naamwoord:


Etymologie

(Oud Engels) scrippe, waarschijnlijk van (Scandinavische) oorsprong; verlenen (IJslandse) & OSW. skreppa, en ook (Late Latijn) scrippum, (Oud-Frans) esquerpe, escrepe, (Frans) Écharpe sjaal. Confer Scarp, sjaal een stuk van de jurk.


Definitie

Een kleine tas; een portemonnee; een tas. [Archaïsche] Chaucer. En in vergelding ope zijn lederen scrip. Milton.Naamwoord:


Etymologie

Van script.


Definitie

1. Een klein geschrift, certificaat of schema; een stuk papier met een schrijven. Bel ze over het algemeen, man voor man, volgens de scrip. (Shakespeare) Wissels kunnen niet onze schulden in het buitenland te betalen, totdat scrips papier kan worden gemaakt huidige munt. Locke.

2. Een voorlopige certificaat van een aandeel in het kapitaal van een bank, spoorweg, of een ander bedrijf, of voor een deel van de andere mede-eigendom, of een lening, met vermelding van het bedrag van de inschrijving en de datum van de betaling van de termijnen; zo, verzekeringen scrip, consol scrip, enz. Als alle termijnen worden betaald, wordt de scrip ingeruild voor een obligatie aandeelbewijs.

3. Papier fractionele valuta. [Colloq.US]Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding recepis. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke recepis vindt u hieronder:

1.rec
2.rec kamer
3.recached
4.recadency
5.recalcitrance
6.recalcitrancy
7.recalcitrant
8.recalcitration
9.recalculation
10.recalescence
11.recalk
12.recallment
13.recamier
14.recan
15.recanalise
16.recant
17.recantation
18.recanter
19.recanvass
20.recap
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 26 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding recepis door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 8 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 218583 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden