"send" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

send

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

send


Engels Uitspraak:

send


Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord Sent (; onvoltooid deelwoord & verbaal substantief verzenden;. (Angelsaksisch) Sendan, verwant aan het (oude Saksische) sendian, (Nederlands) Zenden, Duits versturen, (Oudhoogduits) Senten, (IJslandse) Senda, (Zweedse) Sanda, (Deens) sende, (Gothic) sandjan, en om (Gothic) sinp een tijd (goed, een going), gasinpa metgezel, (Oudhoogduits) sind reis, (Angelsaksische) si, (IJslandse ) Sinni een wandeling, reis, een keer. (Welsh) hynt een manier, reis, Oir. s. Confer Sense.


Definitie

[Onvolmaakte & deelwoord Sent (; onvoltooid deelwoord & verbaal substantief verzenden.]

1. Om te veroorzaken om te gaan, op welke wijze; de verzending; te laten verrichten of direct te gaan; zoals, om een ​​boodschapper te sturen. Ik heb die profeten niet gezonden, nochtans hebben zij gelopen. Jeremia XXIII. 21. Ik ging heen en kwam van God; want Ik ben niet van mezelf, maar hij heeft mij gezonden. Joh. 42. Servants, verzonden op berichten, blijf uit iets langer dan de boodschap vereist. Swift.

2. Om beweging te geven; te veroorzaken om te worden gedragen of vervoerd; aan de gang, de transmissie, of de levering van te schaffen; zoals, om een ​​bericht te sturen. Hij ... verzonden brieven door berichten te paard. Esther viii. 10. Zend uw licht een Uw waarheid; dat die mij leiden. Psalmen xliii. 3.

3. Om uit te stoten; te dwingen; te werpen; gooien; te smijten; zoals een bal, pijl of dergelijke sturen.

4. Om veroorzaken te zijn of te gebeuren; om te schenken; toe te brengen; te verlenen; - Soms gevolgd door een afhankelijke propositie. "God stuurt hem goed!" (Shakespeare) De Heer zal over u vloeken, de verstoring en het verderf te sturen. Deuteronomium xxviii. 20. En laat het regenen over rechtvaardigen en onrechtvaardigen. Matthew v. 45. God stuur je missie te kunnen terug te brengen vrede. Sir (Welsh) Scott.Intransitief Werkwoord:


Definitie

1. Om een ​​agent of boodschapper verzending naar een boodschap over te brengen, of een boodschap moeten doen. Zie gij hoe die zoon des moordenaars gezonden heeft, weg te nemen mijn hoofd 2 Koningen vi. 32.

2. (nautische) om de toonhoogte; als het schip stuurt naar voren nooit zo heftig aan haar masten in gevaar brengen. Totten. Om te sturen, om te vragen of eisen van de boodschap te komen of worden gebracht.Naamwoord:


Definitie

(Nautische) De impuls van een golf waarbij een vaartuig lichamelijk wordt uitgevoerd. [Ook geschreven Scend.] (Welsh) Celsius Russell. "Het verzenden van de zee". Longfellow.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding send. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke send vindt u hieronder:

1.sen
2.senaat
3.senaats-
4.senaite
5.senarius
6.senarmontite
7.Senatical
8.senator
9.senatorially
10.senatorian
11.senatorious
12.senatorship
13.senatusconsult
14.send
15.send off
16.Sendai
17.Sendaivirus
18.sendal
19.sendaline
20.Sendee
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 213 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding send door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 9 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 221117 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden