"aan de slag" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

aan de slag

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Werkwoord:

aan de slag (intransitief, idiomatische) Om te beginnen werken. Zodra hij thuis kwam, ging hij naar zijn bureau en aan de slag. Alledaagse gaat hij aan de slag bij de nieuwe opdrachten. (Intransitief, idiomatische, met gerundium) Om te beginnen werken bij. Zo snel als ik kon, ik aan de slag gegaan met de afschrijving. (Overgankelijk) Om te veroorzaken om te beginnen werken. Ik zal ze meteen aan de slag. Ik was het instellen van de kinderen aan de slag schoonmaken van hun kamers. Ik stel de pomp aan het werk krijgen van het water uit de kelder.


Anagrammen:

tweetakt


Referentie:

set to work

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding aan de slag. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 200 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding aan de slag door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 222056 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden