"zwaar" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

zwaar

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

severe


Engels Uitspraak:

se•vere


Bijvoeglijk Naamwoord:


Etymologie

Compar. Ernstiger; superlatief zwaarste, (Latijn) severus.; misschien verwant aan (Grieks) swikns onschuldig, kuis: conferentiedeelnemers (Frans) ernstig. Confer betuigen, Volhard.


Definitie

1. Ernstige in feeeling of wijze; bezadigd; graf; sober; niet licht, levendig, of vrolijk. Je uiterlijk te veranderen, als uw onderwerp doet, Van lief voor felle, van moedwillige tot ernstig. Waller.

2. Zeer strenge oordeel, discipline, of de overheid; ruwe; niet mild of toegeeflijk; rigoureuze; zo, zware kritiek; zware straf. "Custody ernstig." Milton. Komen! je bent een te zware moraler. (Shakespeare) Laat uw ijver, indien het moet worden uitgedrukt in woede, zijn altijd ernstiger tegen uzelf dan tegen anderen. Jeremia Taylor.

3. Vast methodische, of aanhangende te regeren of principe; precies gelijkvormig aan een standaard; niet toe te staan ​​of het aanstellen van onnodige versiering, versterking, enz .; strikte; - Zei van stijl, argumentatie, etc. "tegengehouden door de rede en strenge principes." Jeremia Taylor. Het Latijn, een zeer ernstige en beknopte taal. Dryden.

4. Scherpe; kwellende; verontrustend is; gewelddadig; extreme; als, ernstige pijn, angst, geluk; strenge koude.

5. Moeilijk te doorstaan; exacte; kritisch; rigoureuze; als een zware test.Bijwoord:


Definitie

Ernst,Synoniemen:

streng


See Strict. Severely


graf


sober


achtersteven


somber


stijf


exact


streng


hard


ruw


hard


vitterig


taart


bitter


sarcastisch


satirische


stek


bijtend


scherp


bitter


wreed


streng


Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding zwaar. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 142 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding zwaar door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 31 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 222204 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden