"vlieden" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

vlieden

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

shun


Engels Uitspraak:

shun


Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord gemeden; onvoltooid deelwoord & verbaal substantief schuwen. ; (Oud Engels) shunien, schunien, schonien, (Angelsaksische) scunian, sceonian; CONFER (Nederlands) schuinen Slepe, schuin schuin, schuin, (IJslandse) skunda, skynda, te verhaasten. Confer Schoener, Scoundrel, Shunt.


Definitie

[Onvolmaakte & voltooid deelwoord gemeden; onvoltooid deelwoord & verbaal substantief schuwen.]

Vermijden; duidelijk van te houden; om uit de weg; om te ontsnappen uit; te schuwen; zoals, om rotsen, ondiepten, vice mijden. Ik rein ben van het bloed van alle mensen. Want ik heb niet nagelaten u verkondigen al de raad Gods. Handelingen xx. 26,27. Schaarste en gebrek zullen u mijden. (Shakespeare)Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding vlieden. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 112 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding vlieden door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 5 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 224545 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden