"jatten" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

jatten

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Dit bericht ontbreekt etymologische informatie. Als u bekend bent met de oorsprong van deze term zijn, kunt u deze toevoegen aan de pagina, zoals hier beschreven.


Synoniemen:

(Informant): gras, mol, rat, kruk duif


Naamwoord:

Snitch (meervoud verklikkers) Een dief. Een informant, meestal degene die zijn groep verraadt. (Bespreek (+) deze zin) (UK) Een neus. 1897 WS Maugham, Lisa van Lambeth, hoofdstuk 1 'Yah, ik zou niet git een tweede-'and jurk op een pandjesbaas's!' 'Garn!' zei Liza verontwaardigd. 'Ik zal yer vegen over de informant als yer talk ter mij. "1960, Barbara Wright (vert.), Zazie in de metro, Penguin Classics, vertaling van Zazie dans le métro door Raymond Queneau, ISBN 9780142180044, verschenen 2001, pagina 96: Hij voegde in conclusie dat hij sterk hekel aan de politie komen en plakken haar neus in zijn zaken en, sinds de horror die dergelijke acties geïnspireerd in hem was niet ver van het maken van hem willen overgeven, hij gewonnen uit zijn zak een zijden plein van de kleur van de lila bloemen (de een dat is niet wit) . maar geïmpregneerd met Barbouze, de Fior parfum, en daarmee depte zijn informant 1978, Brenda R. Zilver citeren Alan Bennett, Virginia Woolf pictogram, University of Chicago Press, ISBN 9780226757452, 1999 gepubliceerd, Take Seven: Britse Graffiti: Me, I ben bang van Virginia Woolf en Sammy en Rosie Get Laid, pagina 158: Op een niveau duidelijk symbool van haar klas staat, "zou ze hebben echt gekeken naar beneden van haar informant bij mij"), Virginia Woolf's neus, zowel Bennett en zijn publiek zou weten, betekent ook de veel meer beangstigend kracht, de fallische macht, toegeschreven aan vrouwen, sterke vrouwen in het bijzonder. 1994, Christine Marion Fraser, Noble Begin, HarperCollins, ISBN 9780002241014, pagina 74: 'Ja, ik ben een heks! Ik beweeg mijn jatten! ' 1999 September 27, "billy", "Re: Baby's hebben Babies", uk.media.tv.misc, Usenet: Bluenoze: Blaas uw neus om uw snitch ontruimen van wat het ook is je hebt snuiven en lees de postings weer. 1999 26 maart G Greenway, "Re: aah-cho !!", alt.gothic, Usenet: Vraag: doe goedaardige bacteriën leven in iemands jatten en houden de overige, gemener degenen op afstand? 2001 27 juli catmandoo, "Re: Please help me te 'corrigeren'.", Uk.local.isle-of-wight, Usenet: Heb een eeuwigdurende dauwdruppel opknoping van uw snitch


Werkwoord:

Snitch (derde persoon enkelvoud tegenwoordige verklikkers, onvoltooid deelwoord Klikken, onvoltooid verleden deelwoord snitched) (transitief) Om te stelen, snel en stil. (Overgankelijk) Om op de hoogte. (Jargon, transitief) Om contact of samenwerken met de politie om welke reden.


Referentie:

snitch

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding jatten. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke jatten vindt u hieronder:

1.Jat
2.Jatinegara
3.Jato
4.jatropha
5.jatrophic
6.jatrorrhizine
7.jatten
8.Jatvingian
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 100 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding jatten door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 4 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 228509 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden