"een balans opmaken" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

een balans opmaken

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Werkwoord:

een evenwicht (derde persoon enkelvoud tegenwoordige is een evenwicht, onvoltooid deelwoord een evenwicht, onvoltooid verleden deelwoord sloeg een evenwicht) Om een ​​compromis tussen twee tegenstrijdige dingen te vinden. Je moet proberen om een ​​evenwicht te vinden tussen je sociale leven en werk. 1906, John Galsworthy, The Man in Vastgoed, hoofdstuk 1 Sluiten om het venster, waar hij meer dan zijn deel van de frisse lucht, de andere tweeling kon krijgen, James-het vet en de magere van het, oude Jolyon noemde deze zwager zoals de omvangrijke Swithin, meer dan zes meter hoog, maar zeer mager, alsof voorbestemd vanaf zijn geboorte tot een evenwicht en een gemiddelde te houden, broedde over de scène met zijn vaste stoep; 2004 Bridgeport Music, Inc. v. Dimension Films, oordeel van de rechtbank De auteursrechten proberen een evenwicht te vinden tussen het beschermen van originele werken en verstikkende verdere creativiteit toeslaan.


Referentie:

strike a balance

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding een balans opmaken. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 156 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding een balans opmaken door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 236926 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden