"hulp" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

hulp

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

succor


Engels Uitspraak:

suc•cor


Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord te hulp; onvoltooid deelwoord & verbaal substantief Succoring .; (Oud Engels) socouren, (Oud-Frans) sucurre, soucourre, secorre, (Frans) secourir, (Latijn) succurrere, succursum, onder rennen, rennen op de steun van, helpen, hulp; sub onder + currere te lopen. Zie Actueel .


Definitie

Tiono ren naar, of lopen te ondersteunen; dus, om te helpen of te verlichten wanneer in moeilijkheden, willen, of benauwdheid; bij te staan ​​en te bevrijden van het lijden; te verlichten; zoals, om een ​​belegerde stad te hulp te komen. [Ook Geschreven hulp.] Hij is in staat om ze die verzocht worden, te hulp komen. (Hebreeuws) ii. 18.Naamwoord:


Etymologie

(Oud Engels) socours, sucurs, (Oud-Frans) sucurs, socors, secors, (Frans) secours, (Latijn) succursus, van (Latijnse) succurrere. Zie Succor , overgankelijk werkwoord


Definitie

1. Steun; helpen; bijstand; vooral, hulp die verlicht en levert vanuit moeite, willen, of benauwdheid. "We smeken genade en hulp." Chaucer. Mijn nobele vader ... Het vliegen voor hulp aan zijn knecht Bannister. (Shakespeare)

2. De persoon of ding dat verlichting brengt. Deze machtige hulp, die blij dat de vijand gemaakt. Dryden.Synoniemen:

hulp


assisteren


helpen


leveren


helpen


comfort


Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding hulp. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke hulp vindt u hieronder:

1.hula
2.hula hooper
3.hulan
4.hulch
5.hulchy
6.Hulda
7.huldeblijk
8.hulky
9.hull
10.hullabaloo
11.hullen
12.huller
13.Hullo
14.Hully
15.huloist
16.hulotheism
17.hulp
18.Hulp aan huis
19.hulp bij zelfdoding
20.hulp en medeplichtig
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 167 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding hulp door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 15 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 239016 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden