"een bad nemen" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

een bad nemen

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Werkwoord:

een bad nemen om te baden. Ze vertelde de kinderen een bad te nemen en af ​​te wassen de modder en vuil. 2009, Peter Sander, Jennifer Sander, 573 manieren om geld te besparen: Sla de kosten van dit boek vele malen in minder dan een dag !, pagina 211, Neem een ​​bad met geurige kruiden. (Idiomatische) Om een ​​grote hoeveelheid geld te verliezen in een investering. Aandeelhouders een bad nam toen het bedrijf failliet ging. 1983 december, 'Bezint eer gij begint in een commodity-pool', in Kiplinger Personal Finance, pagina 74, in de hoog-risico wereld van futures, de bundeling van de risico's die gewoon een andere manier om een ​​bad te nemen zou kunnen zijn. 2009, John Burley, Geld Secrets of the Rich: Leer de 7 geheimen naar financiële vrijheid, pagina 163, De geldschieters een bad nam, omdat ze moesten vaste rente leningen van 5 eren tot 10%, terwijl het lenen van geld bij 15 tot 20% te financieren ze. 2009, William J. O'Neil, hoe geld te verdienen in Voorraden: Een winnende systeem in Goede Tijden of Slecht, pagina 235, de snelste manier om een ​​bad in de aandelenmarkt te nemen is om te proberen te bewijzen dat je gelijk hebt en de markt is verkeerd.


Referentie:

take a bath

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding een bad nemen. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 150 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding een bad nemen door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 243989 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden