"moed scheppen" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

moed scheppen

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Werkwoord:

neem hart (idiomatische) moedig te zijn; te herwinnen iemands moed Houd moed, zal hulp binnenkort aankomen en alles komt goed. 2011 12 november "International vriendelijke: Engeland 1-0 Spanje", BBC Sport: Engeland zal niet worden gekatapulteerd tot de favorieten voor Euro 2012 als gevolg van deze overwinning, maar geen overwinning tegen Spanje is gemakkelijk verdiend en het is goed dat ze nemen grote hart van hun inspanningen als ze toch voor Zweden spelen op Wembley op dinsdag.


Referentie:

take heart

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding moed scheppen. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 239 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding moed scheppen door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 244066 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden