"lopende termijn" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

lopende termijn

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

lopende termijn (meervoud term grenzen) Een wettelijke beperking dat het aantal termijnen dat een persoon kan dienen in een bepaalde verkozen kantoor beperkt. Het maximum aantal termen kan men legaal te dienen in een bepaalde verkozen kantoor.


Werkwoord:

lopende termijn (derde persoon enkelvoud tegenwoordige term grenzen, onvoltooid deelwoord termijn beperken, onvoltooid verleden deelwoord term beperkte) (transitief, informeel) Alternatieve spelling van de term-limiet.


Referentie:

term limit

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding lopende termijn. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 113 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding lopende termijn door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 246992 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden