"die dagen" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

die dagen

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

tegenwoordig


Bijwoord:

Bijwoord deze dagen (niet vergelijkbaar) Momenteel, op dit moment. 2013 juni 1, "Een betere waterwerken", The Economist, volume 407, nummer 8838, pagina 5 (Technology Quarterly): Een kunstnier deze dagen betekent nog steeds een koelkast-sized dialyse machine. Dergelijke apparaten na te bootsen de manier waarop echte nieren zuiveren het bloed en uit te werpen onzuiverheden en overtollig water als urine. Tegenwoordig kan iedereen een film met behulp van hun mobiele telefoon, die we niet gebruiken om te kunnen doen.


Referentie:

these days

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding die dagen. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 140 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding die dagen door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 248851 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden