"ingeblikte hond" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

ingeblikte hond

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

ingeblikt hond (ontelbaar) (Australië, jargon, humoristisch, kleinerende) Vlees in blik. 1901, Henry Lawson, de geesten van vele Christmases, in Kinderen van de Bush, 2007, Echo Bibliotheek, ongenummerde pagina, De winkelier verpakt het geval van ingeblikte hond, enz., Maar door enkele blunder die hij of zijn man zette het etiket op de verkeerde doos, en het ging per trein, per bus, per kameel, en de laatste fase per boot, en bereikte het kamp van mijn vrienden op kerstavond, tot hun grote vreugde. 2001, Curt Tarwe, ten noorden van Steenbok: Tales en reist van Australië's Far Northern Outback, pagina 47, "How 'bout wat ingeblikte hond en een beetje van de demper, mate?" Bob aangeboden Hank. "Je komt wel honger tegen de tijd dat we stoppen vanavond." 2006, Ron Fitch, Australische railwayman: Van Cadet Engineer Spoorwegen commissaris, pagina 63, Nadat we onze gebruikelijke avond maaltijd van ingeblikte hond, aardappelen en uien gegeten had, zes van ons - drie leden van de permanente manier bende, de tollenaar zoon, mijn tijdwaarnemer en ik - zou de rivierkreeft koken en verslinden de 30 bij één sittng.


Referentie:

tinned dog

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding ingeblikte hond. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 149 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding ingeblikte hond door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 250922 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden