"moe en emotionele" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

moe en emotionele

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Eerst gebruikt door het Britse satirische blad Private Eye in 1967, in een parodie diplomatieke memo aan de toestand van minister George Brown beschrijven. Het wordt nu gebruikt als een voorraad zin en eufemisme om geschillen wegens smaad te voorkomen, en de uitdrukking is ver buiten het magazine verspreid.


Synoniemen:

Zie: dronken


Adjectief:

Adjectief moe en emotioneel (UK, humoristisch, idiomatische, eufemistische) Drunk. 2006 Private Eye Harry werd "afgevuurd. Hij had gedronken en was moe en emotioneel."


Referentie:

tired and emotional

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding moe en emotionele. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 230 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding moe en emotionele door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 251053 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden